• Stort utbud
  • Snabba leveranser
  • Säkra betalningar

Välkommen till Pysseltagen

En helt vanlig scrapbooking-butik, men med ovanligt bra innehåll.

I denna scrapoas hittar du saker för bland annat scrapbooking, handgjorda kort, mixed media, färger, DIY och massor av kreativitet.


2008 startades Pysseltagen av Inger & Mats i Örkelljunga (nv skåne) och drev denna underbara butik hemma på tomten som webshop och fysisk butik.

2014 fick jag äran att vara med i deras design team som inspiratör. Jag gjorde inlägg i Pysseltagens blogg men även lite då och då i den fysiska butiken, på träffar och jippo.  I Pysseltagens blogg kan du än i dag se de äldre inläggen.

I februari 2018 kom en fråga om jag inte skulle "ta över" Pysseltagen men jag slog bort den tanken direkt och sa att det inte var min grej. Men i mitten av mars kom Pysseltagen ut till försäljning och jag fick hjälp att tänka om. 

24 maj 2018 flyttades allt till nordöstra skåne och Tyringe och den dryga 100m2 stora lokalen som hade byggts om under en månad, fylldes nu med inredning och massor av produkter.

När jag valde en lokal, så var det viktigt att den skulle vara lätt tillgänglig, handikappanpassad, nära en större väg och ha bra parkerings möjligheter. Extra plus blev att jag blev granne med en restaurang och Förmedlingscentralens butik. 

Lördagen 4 augusti 2018 öppnades lokalen upp även som lagerbutik. Jag minns den dagen än i dag, både som den roligast, varmaste och galnaste dagen den sommaren. 

Mitt driv i och för Pysseltagen är att ta in produkter som inbjuder till kreativitet och skapande, i en värld där det inte ska finnas några pekpinnar som säger vad som är rätt eller fel. Utan här är det du som bestämmer över vad du vill och över ditt skapande. Jag finns gärna här som bollplank, inspiratör och likasinnad. På socialamedier (bla Facebooks "skapat med Pysseltagen" ) försöker jag visa en del inspiration, och i "lagerbutiken" hittar du mängder av ideér och inspirationsalster.   


Du är hjärtligt välkommen till mig och Pysseltagen


Är det något du söker som du inte hittar, önskar att jag tar hem , en fundering eller bara vill bolla någon idé?  Tveka inte på att skicka iväg ett mail till info@pysseltagen.se  eller titta inom i "lagerbutiken" när det är öppet. Du vet väl att du även kan höra av dig om du vill titta inom på en annan tid än när det är öppet.                  

/ Malin (& Kamreren)